Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
Palvelut

Välitämme Jari ”Jallu” Nenosen juonto- ja stand up-keikkoja, jos herraa sattuu huvittamaan keikalle lähteminen. Aina ei huvita, kun on pimeää ja ilta ja telkkarista tulee jotain kivaa. Kun siinä pitäisi kuitenkin kammata tukka ja laittaa kengät jalkaan ja selvin päin ajaa autolla tuntemattomiin paikkoihin. Tiedä vaikka olisi humalaisia tai ainakin köyhiä. Että onko teillä sitä rahaa varattuna tähän kaikkeen?

Pakinoita väännetään tilaisuuksiin, henkilökuntalehtiin, oikeastaan mihin vaan ja mistä vain, noin 10.000 julkaistun pakinan kokemuksella. Sellaisen optimikesto on maksimissaan varttitunti. Ei kai sitä kukaan jaksa kauemmin kuunnella. Eikä niinkään kauan. Mata Jarin lauantaipakinoita voit lukea ilmaiseksi www.ankkurilehti.fi / näköislehti.

Tilaisuuksiin tehdään loppukevennyksiä, koulutustakin voidaan antaa m.m. negatiivisuuden voimasta. Onhan Jallulla Johtamisen Erikoisammattitutkinto, että jotain keittiöpsykologista lässytystäkin rahaa vastaan saa.

Näytelmiäkin tehdään, valmiita voi kysyä Näytelmäkirjailijaliitosta, www.sunklo.fi

Jos menee oikein tiukalle, niin saatetaan, rahasta, auttaa joku paperipino kirjaksi saakka. Mutta rahahan siitäkin otetaan. Eikä puhkuta innosta. Rohkea kuitenkin kysyy.

Rehti-Jalmari Oy, PL 69, 48601 Kotka, Puh. 0400-752 914

  näytä normaaliversio » Ylös